august 22, 2009

Zaaaaaaaaaaaac Efron !!!

Täna on nii ilus hommik, peaagu nägingi selle saabumist ehk koitu, aga ikka vajusin ära. Ja nii soe oli ka.

Aga eile oli veelparem õhtu. Tsikiita õhtu. TEgelikult H & Girls & Zac.

Meil oli ikka haige möll. Jõime sõime. Rumm oli teemaks. Lasime Rakette. "Mängisime" Aliast. Tegime Kino. Kõik panid meeeeega segast.
Kus pidu kõige parem, seal lõpp kõige lähem.
Nii juhtuski, sest kahjuks L pidi ära minema, duty calls, Sk viis ta ära. Asi oli lihtsalt selles, et paralleelselt meie pliksiplaksiga "toimus" ühes saunas ka nö koosviibimine. Arvatavasti korraldatud nende poolt, kes lihtsalt meie VIP'ide seltskonda ei mahtunud. Arusaadav ju. We're so cool u know. kuid tundub et seal tõesti ei toimunud midagi erilist, sest pidevalt istuti arvutis, no vähemalt meie saime küll messengeri teel sõnumeid, mis kohati takistasid bidubidu. Enivei, pidigi L ära minema. No ja ta oli mega kadekas, et me jääme Petserisse möllama (( jap, Petseris toimus teema )), seega ta kitus mendile, et meil alaealine ka kambas - seksiZac. Seetõttu tuligi pärast keskööd ment ning ajas kõik laiali. Tegelikult asi kiskus veits jamaks ka, no Zaci poolt, sest tuli välja, et talle meeldivad "kogenenumad" naised. Aind pm H vanaema pärast tuligi sinna - jumal tänatud, et viimast kohal ei olnud. Aga jah, mentidega saabusid ka Zaci vanemad, kes ta ära viisid. P ka lahkus koos teise rahvaga. Jäimegi mina ja H 2kesti lõpuks, kui vastutajad. Tegelt hea, et varem ära lõppes, sest no koristamisega läks meil poole 6ni. H pidi ju hommikul tööle minema. Viimane tööpäev küll, kuid kuidagi peab ju kahjustatud esemete hüvitise tagasi teenima. Pean vist ise metsa seenele minema, et hiljem turul maha müüa neid. Saan ka Petserit toetada. Ise ka ju süüdi kõiges. :S
Kuid siiski, ma ei kahetese midagi. Ja no sellist möllu ikka enam ülikooli ajal ei saa




Aga jah. Kahju kui ei tule enam sellist aega. Või seda tõesti nii minimaalselt on. Sest on jama, kui enam tsikiitadega ka ei saa kokku. Eriti nendega, kes ikka siin kodumail veel liiguvad ringi. Sest arusaadav, kui sul tuttavad on välismaal. No siis kuidagi ei mängi välja, kuigi igatsed nii väga neid.

Š, i really really miss u.

Igatahes, täna muideks sain juba esimese õnnitluskaardi - vanaemalt :D Ei, ta ei ole seniilne, ega tea, millal tähtis päev. Lihtsalt umbusaldades posti, saatis kaardi varem. Vanad inimesed on nii umbusaldajad.

Teate, tegelt on nii palju veel rääkida. Ongi naljakas, et kui igapäev blogitaksid, siis ei ole teematgi. Aga kui nii, et mingi nädal-pool vahet, siis ei jõua kõigest äragi kirjutada. No keegi ei viitsi pikka lugeda ka. Nagu raamatuga - vaatad et paks, siis paljast mõttest ja hirmust ei asu esimese lehekülje juurde.

Teen lühi listi, milledest oleks saanud eraldi postitused - kui mingi teema huvitab, kommenteerige ja siis ma kirjutan pikemalt :D Või helistage mu numbril - võin ka rääkida.

1. Õllekas Kerti pronks ja metalviiul Anarill või Avrill?
2. Öösel kraavis magav mees.
3. Tuulelohe
4. Erer
5. When the fack is my aktus?
6. K is leaving - bastard.
7. Really miss Š
8. Tuulelohe
9. Rummipallid seekord siis rummiga. Essentsiga noh.
10. Kültsimöll

Ok. kümnest piisab. Tõesõna, et ei kirjutand pikemalt. Pärast eilset möllu - mygad, hea et ma üldse kirjutada suudan. TEgelt silmad vajuvad kinni. Hea et pimekirja oskan.


Ajaa - laul ka siis. Täna hommikul tuli taustaks VH1 pealt "Wake up" programm. Kui koju tulin, siis kuulasin mp3'e, ning mõtlesin, et tegelt Duffy laulud on ka head hommikused.



Lõpp on ingellik nagu inglite linn.


Bailabaila siis.

((Damn, pean tõesti midagi sobivamat lõpetuseks leidma.))



4 kommentaari:

Helena ütles ...

ma arvan, et edastasin sulle kõik kommentaarid juba msni :) hommikune kõhunaer on alati teretulnud ;)

Anonüümne ütles ...

valetad

S ütles ...

More like 60% tõtt, 20% head kujutlusvõimet ning 20% head kirjaoskust :)

Anonüümne ütles ...

haah! ma nägin ka seda kraavis lebavat meest, õllepudel veel näpus :D