august 17, 2009

Miss Apple.

Effing gaad, kuidas mulle meeldivad õunad. Kahju et aind aias neid veel valmis pole. Meil hilisemad sordid, seetõttu sööme teistelt saadud ubinaid. No ja neid on ikka kottideviisi, sest see aasta on kõigil palju palju õunu. Mmm just sõin 5 õuna ära . Appleface noh.


Hammhamm . 20 on tähtpäev. Siis lähme Kültsi juurde. Peabki mõtlema mis talle kingime, sest kuuldavasti olime viimane klass tal. Arusaadav, sest ma ka ei tahaks pärast meid enam no a' la 9 aastat küll ühtegi komplekti.

Muideks vaatasin just Top Geari, kus oli teemaks, millega pääseb kõige kiiremini Londonis ühest otsast teise. Võistlesid paat, jalgratas, ühistransport ning auto. Ja tatatatadaaadaaaaa - võitjaks osutus ratas! go baikerid! Oodaku K, kuni ta taas oma "ägedate" naljadega tuleb teemaks mina ja ratas :D Ma loodan aind et mul on see fakt meeles.


K'st rääkides mulle meenus et eile oli üliüliüli lahe 100 m jooks. No müstika. Beat unbeatable record! Ja veel 0,11 sekundiga. See viimane hämmastab eriti veel. Muidugi oli Bolt tegija. Aga vaene Gay, kes siis teiseks jäi, joostes kõigiaegade teise tulemuse (( nagu uudistest lugesin )) ning sellest ikka veel ei piisand. Pm kui poleks olnud Bolti natu mittekunagi, oleks ta jooksnud oma aja 9,71'ga uue MR (( kui mitte arvestada B 9,69 )) Aga samas kui poleks olnud B'd, poleks teised mehed ka nii kiirelt jooksnud. Mõelda vaid - esiviisik alla 10 seki. Kihlveokontorites arvatavasti ei panustata enam sellele, kas B võidab jooksu, vaid et kas ta teeb MR'i.
Mhh ma panustaks et ta teeb veel - raudselt on tulemas ju 200 m ja teatejooks. Ta on kui N teivashüppe Isinbajeva või ujumise Phelps. Muidugi enne Phelpsi oli Ian Thorpe. Ooh Ian, Ian, Ian - u will always be nr 1 for me .

Nv käisin sünnipäeval, kus jõudsin järeldusele, et juhul kui ma pean kunagi sünnipäeva, siis pean vaatama, et saaksin kuhugi kampa, et sünnipäevalapsele ikka kingitust teha :D Lihtne ja loogiline. Vähemalt siis küll, kui sa oled kingikambas, kus 6st inimesest 3 on sünnipäevalised. Ning muideks nägin tänu B-dayle ka palju tähti. Langevaid tähti. (( väga Bond-JamesBond'ilik oli kuidagi ))


Mõtlesin, et kas Kanterit saab ka kutsuda juba maailmas kui Kettaheite Phelpsi? Või pole ta ikka saanud üle Alekna varju heita? Üle maailmarekordilise varju ?




Best race ever. Ian sai OR ((Tollal MR kuulus veel talle )) ning võitis Phelpsi ja ka van Hoogenbandi. Ning Tänu Thorpe'le ei saanudki Phelps Ateenas 7 kulda. Kuigi ta püstitas tollal 200 m vabas USA rekordi. Just nagu Gay eile 100 m jooksus.
In his face!

((Haha - just vaatasin, ok, see 200m rekord pole küll enam Thorpe'i nimel, kuid samas, see ei kuulu ka enam Phelpsile vaid hoopis
sakslasest Paul Biedermannile. 200m vaba on samatähtis ujumine, see on kui kergejõustiku 100m. Ja jap, i have this thing against Phelps, u know ))

Ian, Ian, Ian . . .

2 kommentaari:

Helena ütles ...

oh jeerumirullike, kus mõnel läks nüüd spordisoon lahti! oled ikka kindel, et ei taha kommentaatoriks või kriitikuks hakkata? :D

S ütles ...

tead, kui kanal11 hakkaks spordiülekandeid tegema, siis sinna vast sobiks kommentaatoriks. Umb oi kui nunnu Kanter, appi kui lahe soeng ja selline teema :P

Aga no iga suurvõistlusega meenuvad taas sportlikud telehetked ja siis on millest rääkida .