august 11, 2009

Korras nagu Norras . . . või Rootsis siis ?

Jeesh jeesh - Võrus on nii lahe saada viimasel hetkel hambaarsti. Pealegi sattusin dentiste otsides ühe blogi peale, kus oli kirjas
"Aga see Võru hambaarst kolis tõesti Norra või Rootsi. Üsna kiiresti pani siin oma pillid kokku, ehkki oli vist Võru tegijam hambaarstide tiim: Age Tarum ja tema mees. Aga ärakolimise põhjus ei olnudki mitte rahas, vaid selles et mehel oli siin nii igav, et tekkisid viinaprobleemid."
Mhhh, see läheb vist kategooriasse - say what??! Ei tea, ei oska ise midagi kosta, kas peabki oskama? Kahtlane.

Enivei, paar päeva tagasi oli mul avastus - Ott'i nimi on Taimar. Ja ma tõesõna olin selle viimase juba ära unustanud. Shame on me :P

Eile enne magamajäämist mõtlesin muusikale. Eriti filmide soundtrackidele. Vaata, Skyplusi üks saatejuhtidest mainis, et pärast U2 kontserdil käimist ( mis juhtus hiljuti, sest nad ju tuuritavad oma viimase plaadiga ), kui ta kuulab uuesti selle bändi laule, siis omandavad need ta jaoks täiesti uue väärtuse. Eriti just palad, mis ka kontserdil kõlasid.
Ma mõtlesin, et lauludega, mis on soundtrackid, on sama lugu. Need tunduvad palju erilisemad, sest kui kuuled neid, meenub ka see film või stseen, mille taustaks nad mängisid. Filmid annavad paljudele lugudele nii palju juurde.
Aga no eile oli see mõte parem, nüüd on ta ühe öö juba ära maganud ning pole enam nii värske.


Damn it - L'l ka telefon väljas -arvatavasti maal .




1 kommentaar:

Helena ütles ...

I'd say only one thing bout that - VÕRU. You know :/