november 13, 2009

Kuhu kadus Vändra Aveli?

Kuhu kadus see ilus sinisilmne neidis, kes tõi Vändra maine kui kastanid tulest ning päästis asula staatusest -"koht, kus tuleb ainult saelaudu!"? Rõõmsameelne, noor, lahke ning kahtlemata sõbralik Aveli näitas tervele maailmale ja eeskätt Eestile, et ka Vändrast võib pärineda prestiižse meeste vabaajaveetmise lektüüri FHM kaanestaar. Veel enam, Aveli oli kui pop-maailma Spears, kes tõukas troonilt Madonna ehk Pärnus seni ilma teinud Tihemetsa Tiina kui ihaldatuima naisobjekti terves maakonnas. See oli raske võitluse Avelile, meediaski võis näha, kuidas Tiina käsilased viskasid talle sõna otseses mõttes kaikaid kodarasse või siis tänapäevases versioonis jalgu näkku. Heledapäine neiu oli tubli - ta suutis kõik mõrupillid alla neelata ning hoobid vastu võtta. Vändra võib tema üle uhkust tunda!
Kuid tundub et Tiina terror pole veel lõppenud, sest Avelist pole tükk aega midagi kuulda olnud. Kuid mul on teooria, et Aveli on endiselt meie seas. Ta on meediamaastikul reaalsem kui Jackson. Ta on lihtsalt läbinud tunnistajakaitse-programmi ning me ei tea teada kui Vändra Avelit, vaid Vaido Neigausina.
Kõik viitavad sellele, kuid see on nii hästi varjatud, et ainult uuriva ajakirjaniku ehk siis minu koolitatud silm seda märkab.

Juba nimi isegi - Vaido ja Vändra - algavad ju mõlemad V'ga!!! ( Aveli on tark tüdruk ikkagi, et sellise aliase välja mõtles - igaüks seda ei suudaks )
Nad on mõlemad ilusad, nende öeldu on kui kuld, mida tsiteeritakse veel sajandeid, ning nagu kunagi Aveli, on ka nüüd Vaido pidevalt portaali elu24.ee huvisfääris.
Aveli on arukas, sest fakti, et Vaido Neigaus on tegelikult Vändrast, ei taba ära lähiajal ka Tiina. Mis oleks veel originaalsem, kui konkureerida Tiinaga samal alal, mis talle leiva sisse toob, ehk siis olla ilus ja ka laulda!

Braavo, Aveli e nüüd ametlikult avalikuses Vaido Neigaus!



vs



Ei, Tiina, sinu valitsusaeg on lõppenud. Nüüd edestab sind Vaido/Aveli nii välimuse kui ka juba lauluga!


The Queen ise dead, long live the metrosexual Queer!


Põhjapanevpunkt!

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Tiina on ikkagi ihaltatuim neiu maakonnas ja Aveli läks parema elu peale Soome kuna ta ei jõudnud enam Albersi terrorit kannatada, aga Vaidot ei oska kommenteerida, äkki tõesti on tõsi. Aga loodame, et Aveli ei kao kuhugi ja kunagi saab jälle temast ülipõnevaid artikleid lugeda.
Avelile parimat soovides!

Tafka ütles ...

S, no kuidas said sa mittemärgata Vaido/Valdo samasust.
PS: Videos oli ainult üks tüdruk(väljaarvatud Vaido/Valdo) ja ta ei olnud bikiinides >>> BORN TO FEIL.