jaanuar 16, 2010

speechless

Toetudes ühe tuttava juhtumile, inimesele, keda ma "peaks" kõige paremini teadma:

Miks on nii, et kui sa saad, siis sa ei taha ja vice versa?

Vahel me käitume meelega nii, lootes, et see mis me teeme, mõjutab kedagi. Siiski kannatame ise enim oma tõrjuva käitumisviisi juures - alustades juba selle idee, plaani kujundamisest kuni lõpetades kolossaalse tulemiga - see ei meikind senssi, ei avaldanud mõju, ei kandnud eesmärki.Sina - luusluus ; tema - pohhui

Kas see, kui sa ei karju msnis pidevalt oma kriise, ei lahka foorumites oma probleeme, ei sea elu oma murede järgi, ei tähendagi, et ka sinul võivad olla rasked ajad? Mõni tõesti on liiga humanist, proovides enda -mai-laif-saks- juhtumi korral säilitada teisi, proovides mitte vinguda, mille tulemiks oleks keskse tähelepanu saavutamine teiste haletsusfaktoris. 9 juhul 10st ei mõtle inimesed nagunii lohutades seda, mida nad ütlevad, tõsiselt - ühinedes sinu kampaaniaga - fucktheworld - nad lihtsalt koguvad endale krediiti, et kui neil peaks kõik korra vastu taevast lendama, siis on varnast võtta inimesi,võlglasi, kes on kohustatud kuulama nende nutulaulu. Täpselt laulu - laul on teistele esitamiseks.

Võib-olla on tõesti need nn humanistid siis eriti taunid, et ei kasuta ära seda võimalust - elada end välja teiste kulul, haletsusel. Lihtsalt kui sul on jama periood, milleks siis teisigi sinna kaasata. Eks kõigil tule neid hetki. Parem las kaaslastel olla nende heaolu seni, kuni seda jätkub. JAh - humanistid on lollid, pole ime et nad kunagi terveks siis ei saa. SEst olenemata sellest, kas nemad üritavad teisi oma fakdup elust säästa, no ümbritsevad seda nende puhul ei tee.
Kokkuvõttes humanisti elu = oma persses eluperiood + 5647364 tuttava persses eluperiood.


Sest kindlasti kui inimene on alati "meeletult" positiivne, on tal kõik alati "meeletult" korras.




Ja nii ongi. Sõnatu. Võtsin huvipärast sõnad ka ette. Ma ei hakka neid siia postitama - see oleks liiga ilmne.
Kuid nii on.

.

Kommentaare ei ole: