jaanuar 20, 2010

do do doo do do oh jeaaaah

Homme eksamiino. Täna lõpuks võtsin kätte ning alustasin selleks õppimist. Viimane aeg i might say. Vahepeal tegin pausi ning jõin kohvi ja samal ajal chekkisin jutuubi uusi videosid. Vahel tunnen seda tehes kui mingi uuriv ajakirjanik vms. Mõnus illusioon.

Tähtis.

* Tsiteerin oma eelmise aasta postitust, kuulates Timbalandi viimast albumit

"Enne mainin ka ära, et soovitan Timbaland feat Katy Perryt kuulata - If we ever meet again - selline "Meet me halfway'lik" st kui see aasta ei jõua, siis järgmine aasta pannakse sellele ametlikult külge silt kui "hea laul"."

Ja nii ongi - nad on teinud sellest ka video, mistõttu laulust siis kujuneb teine singelriliis ( mhhh - või oli ikkagi kolmas vist, ei viitsi väga uurida hetkel ). Videot ma ei viitsi siia toppida - pointless. Perry I'm-so-hot olek ning Timba endiselt teeb oma nägusid. But, vähemalt ma prognoosisin õigesti.

*M.I.A'l oli midagi uut väljas. Uus laul - hetkel ei tõmba minu moodi, kuid natukene on ikkagi MIA't seal tunda.

*Leidsi midagi head:



See on segu Umbrellast, Cudist ja mingist kolmandast Symphoniest. Tulemus on hea, oleks isegi ideaalsem, kui seda Umbrella biiti veits maha tõmbaks. AGa selline mõnus lendamise laul. Samas laul ei esinda ka mingit NewSoundi ning pigem on selline, mis võidi luua ükskõik mis ajahetkel 21.sajandil. AGa ilus siiski.

*Moby teatas et hakkab tegema uut plaati - mis võtab küll mingi aasta - kuid pidi olema koos orkestriga. Ootan. Tundub päris huvitav. Mulle ta viimane plaat ei meeldind. Aga siiski. Ta on alati uus.

*Kui te Trt's silmad lahti hoiate, siis selle nädala jooksul võite mind näha kuskil plaadipoes GAGA viimast albumit ostmas. Haha. Ma ei hakka siia põhjust tooma, eks igaüks kasutagu oma fantaasiat, vastamas küsimusele MIks? Täppi ei pane te nagunii.


*Eestlased on nii piff rahvas. Nad on muusikakuld. NAd teavad juba ilma laulu ilmumiseta, et see on hea ja kuld. Kuidas muidu eesti laulude hääletustabelis hoiab teist kohta Kuninga laul, mida keegi pole veel kuulnud.
Väga Keisri riiete efekt.

*Give me Give me Symphonies.


. . .

Kommentaare ei ole: